ÉLŐ videózás nehézségek nélkül? Itt megtanulhatod a hogyant!

Ha azt gondolod, hogy elég egyszer bekapcsolni a Facebook-ot, lenyomni a felvétel gombot és beszélni, vagy pedig azt gondolod, hogy ez egy sok előkészületet igénylő, komplex feladat – nos, az a hírem van, hogy mindkét esetben tévedsz. Tény, hogy fel kell készülni valamennyire az élő videóra, és tény, hogy élvezhetőbbé teszi az adást néhány eszköz, vagy trükk alkalmazása, de a Facebook-on élőzni nem agysebészet!

Mi ez a sok ÉLŐ videó a Facebookon?

Egy oktatás, ami utat mutat...

Mert kell egy eszköz, aminek segítségével közelebb kerülhetsz sok emberhez:

De vajon képes vagy-e hatékonyan használni?

Kell egy olyan eszköz, amihez itt és most útmutatót kínálok!
Ez a GoLiveNow oktatási anyagom.

Az oktatás felépítése

GoLiveNow Kurzus

A „GoLiveNow!” egy online elérhető videó tréning, amely a technikai eszközöktől a beállításokon keresztül a beszédtechnikáig bezárólag végigvezet Téged a sikeres élő videó ismérvein.

Jó, ha tudod, avagy
5 + 1 titok az ÉLŐ videózásról

Töltsd le az ingyenes e-book könyvemet és tudd meg még ma, hogy mi az az 5+1 titok, ami elengedhetetlen a növekedésedhez. Iratkozz fel a hírlevelemre, hogy tippeket és tanácsokat küldhessek számodra.

De mindenekelőtt: kezdd el az élő videózást!

  A mellébeszélésnek nincs helye

  Amit biztosan megígérhetek neked

  Amit nem tudok megígérni

  Megrendelő űrlap

   Igen, megrendelem a GoLiveNow! oktatóanyagot 29.990 forintos áron

   Facebook specialistaként pontosan tudom, hogy a Facebook LIVE egy kiváló lehetőség arra, hogy a cégedet, a gondolataidat és a világodat bemutasd. Dóri anyaga egyedülálló a piacon, hiszen komoly segítség lesz számodra rálépni az ÉLŐZÉS útjára.
   Molnár Ferenc
   marketing kivitelező, Facebook specialista
   www.molnar-ferenc.hu

   Tudtad? A közösségi médiában a videók 1200%-kal magasabb megosztási arányt érnek el, mint a szöveg és kép kombinációja.

   Tudtad? Egy élő videó nézőinek 67%-a hamarabb hoz vásárlási döntést és veszi meg pl. a belépőt egy koncertre, vagy egy rendezvényre, ha előtte megnézett egy élő videót arról az adott koncertről, vagy rendezvényről.

   Kommunikálni lehet gyengén, közepesen jól, vagy profin. Risinger Dóra az a kommunikációs szakember, aki csak a legjobbal elégszik meg. Ha már Te is felismerted, mennyire fontos számodra az élő videós megjelenés, akkor tanuld meg Dórától, hogy lehet ezt úgy csinálni, hogy annak üzleti haszna is legyen.
   Nyíri Zoltán
   közgazdász, üzleti író, előadó, tréner,
   www.szemelyisegkalauz.hu