Köszönöm, hogy letöltötted az ingyenes e-book-ot!

Hamarosan  meg fogod kapni az anyagot a megadott email címre addig is nézd meg a videót, amit neked csináltam!

Tudj meg még többet az élő videózásról!

Mindenki több ügyfelet szeretne. Ehhez első körben találkozni kellene az érdeklődőkkel – akár a szomszéd utcában, akár a több száz km-rel odébb lévő városban él. Csakhogy ez nem kevés szervezést igényel, meg persze utazást. De erre ideje, ereje, kapacitása senkinek nincsen, pedig a szimpátia mégiscsak itt, a személyes találkozón dől el.

Marad tehát a sóvárgás a bővülő ügyfélkör iránt …. vagy kell valami olyan marketing eszköz, ami egyszerre több emberben tud bizalmat ébreszteni.
Dr. Risinger Dóra
GoLiveNow

GoLiveNow Kurzus

A „GoLiveNow!” egy online elérhető videó tréning, amely a technikai eszközöktől a beállításokon keresztül a beszédtechnikáig bezárólag végigvezet Téged a sikeres élő videó ismérvein.

Facebook specialistaként pontosan tudom, hogy a Facebook LIVE egy kiváló lehetőség arra, hogy a cégedet, a gondolataidat és a világodat bemutasd. Dóri anyaga egyedülálló a piacon, hiszen komoly segítség lesz számodra rálépni az ÉLŐZÉS útjára.
Molnár Ferenc
marketing kivitelező, Facebook specialista
www.molnar-ferenc.hu

Tudtad? A közösségi médiában a videók 1200%-kal magasabb megosztási arányt érnek el, mint a szöveg és kép kombinációja.

Tudtad? Egy élő videó nézőinek 67%-a hamarabb hoz vásárlási döntést és veszi meg pl. a belépőt egy koncertre, vagy egy rendezvényre, ha előtte megnézett egy élő videót arról az adott koncertről, vagy rendezvényről.

Kommunikálni lehet gyengén, közepesen jól, vagy profin. Risinger Dóra az a kommunikációs szakember, aki csak a legjobbal elégszik meg. Ha már Te is felismerted, mennyire fontos számodra az élő videós megjelenés, akkor tanuld meg Dórától, hogy lehet ezt úgy csinálni, hogy annak üzleti haszna is legyen.
Nyíri Zoltán
közgazdász, üzleti író, előadó, tréner, www.szemelyisegkalauz.hu